Autohuur en ‘Something borrowed’

Volgens de Engelstaligen heb je onder andere een geleend voorwerp nodig om je huwelijk te laten slagen. Aangezien er niet is aangegeven wat dat geleend spul mag zijn, gaan wij ervan uit dat een auto ook zeer geschikt is. En als je het minder zakelijk bekijkt, is huren ook een manier van lenen. Ach, voor de romantiek heb je wel wat flexibiliteit nodig. Niet alleen in doen, maar ook in het denken.

Dus waarom niet een auto ‘lenen’ om op je gemak een leuke trip te beleven met je geliefde? Of je nou vóór of na het huwelijk er even tussenuit wilt, een huurauto kan zeker meerwaarde geven aan je romantische trip. Hoe de trip eruit gaat zien, bepaal jij natuurlijk helemaal zelf. Voor kort of voor lang verblijf bijvoorbeeld. Zo bieden autoverhuurbedrijven zoals Europcar en Carrental via hun websites de verschillende mogelijkheden hiervoor aan.

Gemak dient de mens

Meestal wil je voor een romantisch uitje wel meer dan het standaard. Je wilt indruk maken op je wederhelft of misschien wil je kosten wat het kost ervoor zorgen dat het een onvergetelijke belevenis wordt. Dit is zeker het geval bij een huwelijksreis. Onder andere laat Sunny Cars via hun website Sunnycars.nl weten dat zij in staat zijn om dit te realiseren. Autoverhuurbedrijven geven je namelijk de optie om dit heugelijke feit in bijvoorbeeld een limousine te vieren.

Dit komt zelfs compleet met een zogenoemde honeymoon-service pakket. In zo’n pakket heb je nogal wat. Zo wordt het pas getrouwde stel bijvoorbeeld gedurende de roadtrip vergezeld door een eigen chauffeur. Dit zorgt ervoor dat het ongerief dat je soms kan ondervinden in het verkeer wordt weggenomen. De sfeer blijft goed doordat de twee tortelduifjes zich het kunnen veroorloven om veel tijd aan elkaar te besteden. Ze hoeven zich niet zozeer te bekommeren om het verkeer.

Liefde heeft geen prijs

Je romantische trip hoeft echt niet te blijven bij een limousine met eigen chauffeur. Champagne mag zeker niet ontbreken tijdens het vieren van zo’n gelegenheid. Ook dat is inbegrepen in het pakket. Heb je echter aan één fles champagne niet genoeg? Dan zullen jij en geliefde zich zeker tegoed aan de minibar met onder andere overheerlijke snacks. Om het geheel nog completer te maken, wordt de limousine ook zelf in liefde gedompeld door het te versieren met rozenblaadjes.

Ondanks dit alles zou je het romantische gevoel zeker niet echt kunnen ervaren indien bepaalde stukken niet in orde waren. Gelukkig is het servicepakket inclusief de nodige verzekeringen. Dat scheelt natuurlijk wel weer wat. Dit is zeker te verwachten aangezien de bedoeling van dit pakket is om een pas getrouwd koppel het zo gerieflijk mogelijk te maken tijdens de huwelijksreis. Hier hoort dan ook een extra verzekering bij, namelijk de WA-verzekering.

Liefde kent geen grenzen

Er zijn duidelijk genoeg manieren om met een huurauto jouw volgende romantische trip onvergetelijk te maken. Je hoeft je bijvoorbeeld niet te beperken tot Nederland. Je kan ook over de grenzen gaan en samen verschillende plekken bezoeken. Er zijn genoeg sfeervolle plekken in Europa die met de auto goed te bereiken zijn. Afhankelijk van je budget kan jijzelf kijken hoe luxe je het wilt hebben. Zolang de sfeer en liefde er maar goed in zit!